Werken bij HD

Werken bij HD is werken in een dynamische, afwisselende, maar zeker ook veeleisende omgeving.

Bij HD proberen we elke dag het beste uit onszelf te halen. Dat leidt tot het ontwikkelen en realiseren van aansprekende vastgoedprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

We hebben momenteel een vacature voor een ontwikkelaar en een vacature voor een (junior) projectleider. 

Lijkt het je leuk om bij HD te werken als assistent projectmanager, projectleider, BIM-modelleur of als (assistent) ontwikkelaar? Stuur dan vrijblijvend een open sollicitatie naar welkom@hdgroep.nl en wie weet. Volg ons ook op LinkedIn,  want wie weet hebben binnenkort wel de geschikte functie en zijn we op zoek naar jou! >>  https://www.linkedin.com/company/hd-groep

 

Ontwikkelaar

Met een gezonde dosis lef en een vakkundig, goed op elkaar ingespeeld team van specialisten buigen wij ons over niet alledaagse vraagstukken. Zoals de transformatie van een gevangeniscomplex naar een groene leefomgeving, het ontwikkelen van een comfortabele en kleinschalige woonomgeving waar 24-uurszorg centraal staat en het ontwerpen van een duurzame woontoren midden in de stad.

Roots
Onze roots zijn Rotterdams, dus hard werken zit in onze genen. Al vinden we een stukje ontspanning 
minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld door met elkaar te lunchen in onze gezamenlijk woonkamer, als het even kan gevolgd door een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Bij mooi weer zijn we vaak te vinden op ons heerlijke buitenterras, voor een overleg, een lunch of onze maandelijkse borrel. Nu even niet natuurlijk en wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt. 


Activiteiten
Binnen het multidisciplinaire team van HD ben je als ontwikkelaar verantwoordelijk voor het volledige 
ontwikkelingsproces: 

  • Voor de nieuwbouw- en transformatieprojecten verricht je marktonderzoek, bepaal je de businesscase, maak je financiële haalbaarheidsanalyses en begeleid je het verkoop- en ontwerpproces. 
  • Je bent het eerste aanspreekpunt naar opdrachtgevers, overheden, en ander externe relaties.
  • Je bent verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding, bewaakt de bedrijfseconomische aspecten, bent alert op nieuwe commerciële kansen en gefocust op kwaliteit. 
  • Je opereert tactisch en doelbewust. Je werkt samen met en rapporteert aan de ontwikkelingsmanager.

Onze nieuwe collega
Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Vastgoed en Makelaardij, Bouwkunde of Civiele techniek. Je hebt aantoonbare werkervaring in de gehele breedte van het ontwikkelproces. Tevens beschik je over brede actuele kennis van marktontwikkelingen, wet- en regelgeving en ruimtelijke ordening procedures. Ervaring met bijvoorbeeld transformatie, binnenstedelijke ontwikkelopgaves, zorgwoningen en complexe procedures met veel belanghebbenden is een pre. Samenwerken, creativiteit, collegialiteit, analytisch, scherp en vrolijk zijn woorden die bij je passen. 

Spreekt ons bedrijf en de vacature jou aan?

  • stuur ons je motivatie en profiel (m.vanoevelen@hdgroep.nl)
  •  dan drinken we ter kennismaking een kop koffie
  • volgt een gesprek met onze directie
  • gaan we aan de slag!


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Download hier de vacature.