Wij ontwerpen voor de gebruikers.

Voor jullie. Met jullie.

HD architecten is sinds 1 juli 2019 een zelfstandig bedrijf binnen HD groep en is meer dan een onderdeel van HD. Het is een zelfstandig team dat vanuit een goede samenwerking het verschil maakt.

"Wij zijn HD architecten. Wij ontwerpen voor de gebruikers. Voor jullie. Met jullie.

Ontwerpen doen we namelijk niet alleen. Dat is een samenspel tussen de mensen die in het gebouw gaan werken en de vastgoedprofessionals, zoals de ontwikkelaar, belegger, bouwer en/of de gemeente. We luisteren goed en zetten dit om in schetsen en plattegronden. We begeleiden de ideeën totdat ze letterlijk in stenen zijn verankerd.

We zijn nieuwsgierig naar uw toekomstbeeld en stellen de vraag achter de vraag. We willen begrijpen hoe u het liefste werkt en leeft. Dit doen we niet alleen in gesprekken maar ook met beelden en door rond te lopen in uw huidige en toekomstige werkomgeving. Ook praten we met verschillende collega’s en niet alleen met de directie. 

We creëren met elkaar inspirerende en passende plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Ieder gebouw is uniek en eigentijds maar past in zijn omgeving."

Bekijk het portfolio, lees de verhalen achter de projecten en lees meer over het team op HD architecten.