<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/project/opgeleverd.tpl</b> on line <b>7</b>

Welkom bij het nieuwe regiokantoor van itsme voor ES Elektro & Hoogland-Mennens

Het grote witte kader, waar u onderdoor bent gelopen, symboliseert een dynamisch en innovatief bedrijf, dat continu in beweging is. Samen, transparant en open zijn hierbij de kernwoorden. Het kader met de blauwe pui-invulling is de ‘showroom’, waarmee het gebouw letterlijk laat zien wat itsme in huis heeft. 

In het gebouw komt de multidisciplinaire en pragmatische aanpak van itsme uitstekend tot z’n recht. Zo kunnen de twee werkmaatschappijen ES Elektro en Hoogland-Mennens hier nog beter samenwerken ten behoeve van hun klanten. Beide hebben een eigen entree vanuit de entreehal gezien, echter de kantoren zelf hebben een open verbinding om het partnerschap te versterken en met elkaar het meest optimale totaalpakket aan elektrotechnische en mechanische ondersteuning aan de industrie te kunnen bieden.

In het interieur van dit gebouw zijn de meest innovatieve techniek en state-of-the-art producten op het gebied van licht, electrotechniek en logistiek toegepast.

Al met al een ontwerp dat de woorden "irritant mooi" van één van de directieleden ontlokte. Ook nog eens gerealiseerd in slechts zes maanden tijd, dankzij de inzet van alle betrokkenen.

 

Aan dit project werkten mee

  • Deze nieuwbouw is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen onderstaande partijen:

Project afbeeldingen

Bekijk alle afbeeldingen fullscreen

Lokatie