<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/project/opgeleverd.tpl</b> on line <b>7</b>

Welkom bij Hamiplant

Hamiplant, onderdeel van Dutch Flower Group, is gespecialiseerd in de export van kamer-en tuinplanten, en behoort tot de grootste Nederlandse exporteurs van planten.

Hamiplant bestaat sinds 1986 en de afzetmarkt beslaat vandaag de dag nagenoeg geheel Europa. Er zijn 125 vaste medewerkers in dienst.

Naast de traditionele groothandel richt Hamiplant zich ook op de retail business, die voornamelijk wordt gevormd door bouwmarktketens met tuincentra.

Hamiplant is gevestigd op het Trade Parc Westland, in Honselersdijk, direct tegenover bloemenveiling FloraHolland. Hierdoor zijn korte lijnen naar kwekers en korte aanvoerroutes mogelijk, waardoor een breed, vers maar vooral actueel assortiment planten wordt gegarandeerd naar de klanten van Hamiplant.

Sinds januari 2011 heeft Hamiplant, een nieuw pand betrokken, met een verwerkingsruimte van 15.000 m2, voorzien van de nieuwste technieken. In deze ruimte verwerkt de onderneming ca. 200.000 rolcontainers per jaar.

Uniek is dat Hamiplant een eigen 'Concept Center' heeft van 500 m2, waarin een afdeling van een tuincentrum kan worden nagebouwd en nieuwe concepten aan klanten kunnen worden gepresenteerd.

Hamiplant is de enige onderneming ter wereld die beschikt over een assortiment Fairtrade gecertificeerde planten.

Functioneel en representatief

In dit gebouw van Hamiplant zijn duurzame oplossingen, functionaliteit en een representatieve uitstraling samen gebracht en met oog voor esthetische en technische details uitgevoerd. Alle bij de ontwikkeling en bouw betrokken partijen zijn trots op het resultaat.

Aan dit project werkten mee

 

 

Project afbeeldingen

Bekijk alle afbeeldingen fullscreen

Lokatie