HD is ontwikkeling! Ontwikkel jij met ons mee?

Vacature ontwikkelaar

Jouw toekomstige collega’s hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen. Het zijn allemaal mensen die beschikken over een gezonde dosis lef en ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Sterker nog, ze zoeken die uitdaging juist op! 

Dat is niet zo gek, want de vastgoedvraagstukken waar wij ons over buigen zijn zeker niet alledaags. Zoals de transformatie van een gevangeniscomplex naar een groene leefomgeving, het ontwikkelen van een comfortabele en kleinschalige woonomgeving waar 24-uurszorg centraal staat, het ontwerpen van mooie woontorens midden in de stad, maar ook het oplossen van allerlei bedrijfshuisvestingsvraagstukken. En alles daar tussenin en daar omheen. Bij al die projecten staan bij ons niet de muren en de vierkante meters centraal, maar de mensen die daar straks gaan wonen of werken.

Wat ga je doen bij HD? 
Binnen het multidisciplinaire team van HD ben je als ontwikkelaar verantwoordelijk voor het volledige  ontwikkelingsproces. Voor de nieuwbouw- en transformatieprojecten verricht je marktonderzoek, bepaal je de businesscase, maak je financiële haalbaarheidsanalyses en begeleid je het verkoop- en ontwerpproces. Je bent het eerste aanspreekpunt naar opdrachtgevers, overheden, en ander externe relaties. Tevens ben je een commerciële kei in het onderhouden van je eigen netwerk! Je bent verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding, bewaakt de bedrijfseconomische aspecten, bent alert op nieuwe commerciële kansen en gefocust op kwaliteit. Je opereert tactisch en doelbewust. Je werkt samen met en rapporteert aan de directeur Ontwikkeling.

Roots
Onze roots zijn Rotterdams, dus hard werken zit in onze genen. Al vinden we een stukje ontspanning minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld door met elkaar te lunchen in onze gezamenlijk woonkamer, als het even kan gevolgd door een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Waarbij de beste natuurlijk altijd wint… Bij mooi weer zijn we vaak te vinden op ons heerlijke buitenterras, voor een overleg, een lunch of onze maandelijkse borrel. Zie jij jezelf daar al zitten?

Sfeer
Onze sfeer is informeel, dus geen jasje en dasje, tenzij dat nodig is. Kansen om door te groeien zijn er bij ons volop, eigen verantwoordelijkheid weegt zwaar. Ook collegialiteit vinden we belangrijk, want we doen het tenslotte met elkaar. Dat alles doen we voor en samen met onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners. Pas jij hier tussen?

Onze nieuwe collega
Jij beschikt over een afgeronde hbo-opleiding Vastgoed & Makelaardij, Bouwkunde of Civiele techniek. Heb je een afgeronde MRE/MSRE? Dan is dat een pre. Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring over de gehele breedte van het ontwikkelproces. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat je moet beschikken over brede actuele kennis van marktontwikkelingen, wet- en regelgeving en ruimtelijke ordening procedures. Ervaring met transformatie, binnenstedelijke ontwikkelopgaves, zorgwoningen en complexe procedures met veel belanghebbenden vinden wij natuurlijk heel fijn. 

Spreekt ons bedrijf en de vacature jou aan?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer op deze vacature door een mail met jouw motivatie en cv te sturen aan m.vanoevelen@hdgroep.nl en we gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jij kan toevoegen aan HD. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.