HD lanceert eigen architecten label: HD architecten

Dezelfde architecten, eigen identiteit

HD heeft momenteel twee architecten én een assistent ontwerper in dienst. Sinds de start van HD – inmiddels 29 jaar geleden – kwam er al vrij snel een architect in dienst. De oprichter Henk Dijkgraaf geloofde sterk in de kracht van integrale aanpak met meerdere disciplines waaronder eigen architectuur. Om onze huidige en nieuwe opdrachtgevers beter te kunnen bedienen, gaat de afdeling architectuur nu onder een eigen label met eigen gezicht verder: HD architecten.

We creëren gebouwen vanuit de belevingswereld van de eindgebruiker. “Ontwerpen doen we niet alleen. Dat is een samenspel tussen de mensen die in het gebouw gaan werken en/of wonen en de vastgoedprofessionals, zoals de ontwikkelaar, belegger, bouwer en/of de gemeente. We luisteren goed en zetten dit om in schetsen en plattegronden. We begeleiden de ideeën totdat ze letterlijk in stenen zijn verankerd. We zijn nieuwsgierig naar het toekomstbeeld van de opdrachtgever en stellen de vraag achter de vraag. We creëren met elkaar inspirerende en passende plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. Ieder gebouw is uniek en eigentijds, maar past in zijn omgeving. Alsof het er altijd al stond.” HD architecten is onderdeel van HD Groep.

Team

Het trotse team van HD architecten bestaat uit Martijn Verhagen, Peter Bakker en Fung Chow. In nauwe samenwerking met het technische team van HD groep, bestaande uit ervaren projectleiders en -managers. Architect Martijn Verhagen (40) heeft de afgelopen 15 jaar zich binnen HD ontwikkeld tot verantwoordelijk architect van vele verschillende gebouwen binnen HD, zoals onder meer woontoren De Hoge Regentesse Den Haag, Revalidatiehotel Intermezzo Rotterdam, Bedrijfshuisvesting BluePrint Automation Woerden en de recentelijk opgeleverde Woonzorgvilla voor Martha Flora en vele andere zorg- en bedrijfsgebouwen. Peter Bakker (39) versterkt al ruim 3 jaar het architectenteam en is verantwoordelijk voor onder meer de Kapel van de Tuin van Noord, een binnenstedelijke woonopgave aan de Folkert Elsingastraat in Rotterdam en diverse ontwerpopgaves voor zorglocaties en bedrijfshuisvesting. Fung Chow (26) is recentelijk  begonnen als assistent ontwerper en is een ware versterking binnen het architectenteam. Robin Dijkgraaf blijft net als bij HD de inspireerde en drijvende kracht als directeur.

Het nieuwe logo van HD architecten, enigszins hetzelfde beeldmerk maar met een verfijnd lijnenspel en font. Tevens nodigen we u uit een kijkje te nemen op  de website: www.hdarchitecten.nl