Wonen met persoonsgerichte zorg en aandacht

Voor ouderen die intensieve 24-uurs zorg nodig hebben, ontwikkelt HD kleinschalige woonzorgcomplexen. Hier wordt extramurale zorg geleverd in een huiselijke, comfortabele en kleinschalige setting. In het middensegment is de opgave het grootst. In dit segment ontwikkelen we aan de hand van een onderscheidende aanpak én tegen een optimale prijs-kwaliteit-verhouding, een combinatie van comfortabel wonen met optimale persoonlijke, medische zorg en welzijn.

Samen met zorgexploitant en belegger

Dit doen wij in nauwe samenwerking met zorgexploitant en investeerder, zodat we optimaal gebruik maken van elkaars inzichten in de zorg van nu en de toekomst. De samenwerking genereert meerwaarde voor zowel eindgebruiker, exploitant als belegger door het leveren van maatwerk, resulterend in langdurig onderscheiden vermogen en concurrentievoordeel.

Lees hier onze marktvisie over kleinschalige woonzorg.

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>72</b>

Klant cases

Hyperbaar Geneeskundig Centrum

Hyperbaar Geneeskundig Centrum

Rijswijk - 2013
Revalidatiehotel Intermezzo Rotterdam Zuid

Revalidatiehotel Intermezzo Rotterdam Zuid

Rotterdam - 2015
Zorgvilla Hillegersberg

Zorgvilla Hillegersberg

Rotterdam - 2018
"De beste zorg aan mensen met dementie bieden in een kleinschalige omgeving"

Samenwerkingspartners

HD kiest bewust voor interdisciplinaire samenwerking, het delen van kennis en het gezamenlijk creëren van meerwaarde. Binnen het segment Zorg werken wij structureel samen met of vanuit:

Medisch Maatwerk Nederland

Medisch Maatwerk Nederland

Voor vastgoedoplossingen die optimaal aansluiten op de dagelijkse zorgpraktijk zorgen we door ons partnership met Medisch Maatwerk. Hierin ontwikkelen artsen en andere zorgprofessionals samen met de vastgoedprofessionals van HD nieuwe zorgconcepten en de locaties die daarbij passen. Opdrachtgevers profiteren zo zowel van ons gezamenlijk netwerk en knowhow in de vastgoedwereld, relevante overheidsorganen, eerste-, tweede- en derdelijnszorginstellingen en zorgverzekeraars.

MEER4ZORG

MEER4ZORG

Zorgorganisaties moeten zich helemaal kunnen richten op de cliënt en de hiervoor benodigde organisatie. HD, Park concepts, Rho, Apto, EBH Elshof en PT Finance maken dit mogelijk. In MEER4ZORG werken zij als vakspecialisten samen, met als doel klanten het beste te bieden en volledig te ontzorgen. Dit doen we door mee te denken over de grenzen van de vastgoed-, financiële en juridische kolom heen.

Park concepts

Park concepts

Diensten voor gebruiker, gebouw en gebied

Complementair aan de activiteiten van HD pakt Park concepts® locaties aan met een combinatie van unieke diensten en services, beheer en gebruik van het vastgoed, waarbij vooral naar de vraag van de eindgebruiker wordt gekeken. De aanpak van Park concepts® ontzorgt gebruikers van werklocaties, zorgt voor een aantrekkelijk werkklimaat en een uitstraling op niveau.

 

Careinvest

Careinvest

De integrator in de zorgvastgoedmarkt

Partner Carinvest heeft als doel om alle belangen te dienen van alle betrokken partijen in de zorgketen. Careinvest vindt het belangrijk om toegevoegde waarde te creëren en risico’s te beperken voor stakeholders in de keten, de maatschappij en de eindgebruiker. Dit gaat hand in hand. De eindgebruiker en consument staan altijd centraal in de oplossing. Deze worden altijd getoetst aan de waarden die de eindgebruiker of consument centraal stelt. Ook denken ze verder dan alleen de gebouwen en locaties.

 

 

Kenniz

Kenniz

Hét kennisplatform voor zorgondernemers

KenniZ is opgericht vanuit de gedachten dat de huidige zorgondernemers allen hulp en ondersteuning kunnen gebruiken om hun droom/passie: ‘een unieke woon/zorgomgeving te bieden aan hulpbehoevenden’, optimaal te realiseren.

Door een verbindend KenniZ-platform op te richten, ondersteund door specifieke diensten en producten van elke partner, wordt de zorgondernemer optimaal gesteund en draagt KenniZ bij aan de kwalitatieve oprichting van nieuwe zorgconcepten binnen de zorg in Nederland.

KenniZ richt zich op de zorg in de breedste zin van het woord en is actief binnen alle zorgsectoren.

Kenniz

Vragen | Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met Mark Logtenberg - bel 010 414 8667 of mail:

Of lees hier zijn columns in Vastgoedjournaal over zijn visie op kleinschalige woonzorg.

Neem contact op