Nieuwbouw? Upgrade? Functioneel? Mooi? Duurzaam? Betaalbaar?

Samen met ons vinden bedrijven en organisaties die willen nieuw- of verbouwen dé antwoorden op huisvestingsvragen. Met zowel de blik van een (concept)ontwikkelaar, architect als bouwmanager voeren we voor onze klanten een huisvestings-analyse uit. Daarbij belichten we onder meer het ruimtelijke concept in relatie tot de dienstverlening en het bedrijfsproces van de klant, maar ook duurzaamheidsaspecten en vanzelfsprekend de kosten.

Bij HD zijn alle belangrijke disciplines samengebracht. Zo ondersteunen wij onze klanten in het gehele ontwikkelings- en bouwproces. Ons team van professionals vullen elkaar aan en inspireren elkaar. Met het einddoel: een functioneel en aantrekkelijk gebouw waar men graag wil ondernemen en werken.

Via dit overzicht krijgt u inzicht in de benodigde investering (stichtingkosten) voor het ontwikkelen en realiseren van uw nieuwe huisvesting. Wij staan klaar om u hierbij te ondersteunen en indien gewenst een deeltaak of het totaalproces voor u op te pakken.
<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>72</b>

Klant cases

Dutch Flower Group

Dutch Flower Group

De Kwakel - 2018
itsme regiokantoor Rotterdam

itsme regiokantoor Rotterdam

Rotterdam - 2014
BPA

BPA

Woerden - 2017
"prachtig panoramisch uitzicht over het landschap"

Samenwerkingspartners

HD kiest bewust voor interdisciplinaire samenwerking, het delen van kennis en het gezamenlijk creëren van meerwaarde. Binnen het segment Bedrijfshuisvesting werken wij structureel samen met:

Park concepts

Park concepts

Diensten voor gebruiker, gebouw en gebied

Complementair aan de activiteiten van HD pakt Park concepts® locaties aan met een combinatie van unieke diensten en services, beheer en gebruik van het vastgoed, waarbij vooral naar de vraag van de eindgebruiker wordt gekeken. De aanpak van Park concepts® ontzorgt gebruikers van werklocaties, zorgt voor een aantrekkelijk werkklimaat en een uitstraling op niveau.

 

STEPFORWARD

STEPFORWARD

Ontwikkeling een stap vooruit

Partner STEPFORWARD investeert in vooruitstrevende saneringstrajecten en biedt de oplossing voor eigenaren van een woning of perceel met verontreiniging. STEPFORWARD brengt hen daadwerkelijk een stap vooruit. Met als doel verontreinigde percelen die niet verkocht raken over te nemen, te laten saneren en vervolgens weer rendabel te verkopen of herontwikkelen. Voorop staat het vinden van een constructieve oplossing waarmee alle partijen vooruit kunnen. Met elkaar zorgen we voor een optimaal eindresultaat: schone grond en ontzorgde klanten.

 

STEPFORWARD

Vragen | Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met Reinier Hartman - bel 010 414 8667 of mail:

Neem contact op