Senioren- en zorghuisvesting

Wonen in een huiselijke en comfortabele omgeving met zorg binnen handbereik

  • Seniorenhuisvesting
  • Revalidatiehuisvesting
  • Kleinschalige woonzorg

HD ontwikkelt comfortabele en huiselijke woonzorgcomplexen voor iedereen die intensieve 24-uurs zorg nodig heeft.

Welzijn bewoners centraal
Uit ervaring weten we dat vooral in het middensegment van de particuliere woonzorg behoefte is aan persoonlijke medische zorg in een kleinschalige omgeving. Wij ontwikkelden hiervoor een concept waarbij het welzijn van de bewoners centraal staat en waar optimale extramurale zorg kan worden geboden. Onze aanpak is onderscheidend omdat we aan het begin al inschatten of een locatie potentie heeft en voor welke doelgroep. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de prijs-kwaliteit-verhouding van de ontwikkeling in relatie met de exploitatie in balans is.

Inzichten, kennis en kunde
Wij trekken in deze trajecten altijd samen op met de zorgexploitant en de investeerders. Zij kennen de markt en weten waaraan behoefte is. Het is belangrijk om gebruik te maken van elkaars inzichten, kennis en kunde. Niet alleen als het gaat om de zorg van nu, maar ook kijkend naar zorg in de toekomst en de ontwikkelingen die op dat gebied gaande zijn.

Dat resulteert in een woonomgeving waarbij de zorg voor mensen centraal staat.

 

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>72</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>72</b>

Klant cases

Revalidatiehotel Intermezzo Rotterdam

Revalidatiehotel Intermezzo Rotterdam

Rotterdam - 2015
Zorgvilla Hillegersberg | Martha Flora

Zorgvilla Hillegersberg | Martha Flora

Rotterdam - 2019
Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist

Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist

Zeist - 2019
<b>Notice</b>: Undefined variable: relpost in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>116</b>

Vragen | Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met Mark Logtenberg - bel 010 414 8667 of mail:

Of lees hier zijn columns in Vastgoedjournaal over zijn visie op (kleinschalige) woonzorg.

Neem contact op

Samenwerkingspartners

HD kiest bewust voor interdisciplinaire samenwerking, het delen van kennis en het gezamenlijk creëren van meerwaarde. Binnen het segment Zorg werken wij structureel samen met of vanuit:

Park concepts

Park concepts

Diensten voor gebruiker, gebouw en gebied

Complementair aan de activiteiten van HD pakt Park concepts® locaties aan met een combinatie van unieke diensten en services, beheer en gebruik van het vastgoed, waarbij vooral naar de vraag van de eindgebruiker wordt gekeken. De aanpak van Park concepts® ontzorgt gebruikers van werklocaties, zorgt voor een aantrekkelijk werkklimaat en een uitstraling op niveau.

 

Careinvest

Careinvest

De integrator in de zorgvastgoedmarkt

Partner Carinvest heeft als doel om alle belangen te dienen van alle betrokken partijen in de zorgketen. Careinvest vindt het belangrijk om toegevoegde waarde te creëren en risico’s te beperken voor stakeholders in de keten, de maatschappij en de eindgebruiker. Dit gaat hand in hand. De eindgebruiker en consument staan altijd centraal in de oplossing. Deze worden altijd getoetst aan de waarden die de eindgebruiker of consument centraal stelt. Ook denken ze verder dan alleen de gebouwen en locaties.

 

 

Kenniz

Kenniz

Hét kennisplatform voor zorgondernemers

KenniZ is opgericht vanuit de gedachten dat de huidige zorgondernemers allen hulp en ondersteuning kunnen gebruiken om hun droom/passie: ‘een unieke woon/zorgomgeving te bieden aan hulpbehoevenden’, optimaal te realiseren.

Door een verbindend KenniZ-platform op te richten, ondersteund door specifieke diensten en producten van elke partner, wordt de zorgondernemer optimaal gesteund en draagt KenniZ bij aan de kwalitatieve oprichting van nieuwe zorgconcepten binnen de zorg in Nederland.

KenniZ richt zich op de zorg in de breedste zin van het woord en is actief binnen alle zorgsectoren.

"De beste zorg aan mensen met dementie"