Binnenstedelijk wonen

Woonconcepten vragen om vernieuwende visie
Wonen in de stad wint sterk aan populariteit. Trokken in het verleden met name gezinnen vanuit de binnenstad naar omliggende gemeenten, is nu duidelijk sprake van een tegengestelde beweging. Dat vraagt om een vernieuwende visie op het gebied van binnenstedelijke woonconcepten. Denk bijvoorbeeld aan het transformeren van aansprekende bestaande gebouwen, parkeer- en verkeersproblematiek in de binnenstad en hoe om te gaan met nieuwbouw in een al dicht bebouwde omgeving. Bovendien heeft elke doelgroep, of het nu starters, gezinnen of senioren zijn, eigen specifieke woonwensen waarmee rekening gehouden moet worden.

Afgestemd op de doelgroep
Om aan die verschillende woonwensen en -eisen te voldoen, ontwikkelen wij  woonconcepten, afgestemd op de doelgroep. Van kluswoning tot levensloopbestendige woningen, van middeldure huurwoningen tot woonzorgcomplexen, van het transformeren van bestaande gebouwen tot nieuwbouw. Of combinaties hiervan.

Partijen samen brengen
Wij kennen de huur- en koopmarkt als geen ander. Wij weten wat de wensen van de eindgebruikers zijn, maar ook welke voorwaarden beleggers stellen. Dankzij die kennis kunnen wij de juiste partijen bij elkaar brengen en betrokkenen op allerlei gebied ondersteunen.

Kosten
Kosten spelen natuurlijk altijd een rol. Inzicht en transparantie daarin is dus noodzakelijk. Wij werken daarom op basis van realistische calculaties van de (exploitatie)kosten, opbrengsten en werkelijk waarde.

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>72</b>

Klant cases

up:town | Rotterdam

up:town | Rotterdam

Rotterdam - 2019
De Hoge Regentesse | Den Haag

De Hoge Regentesse | Den Haag

Den Haag - 2020
Tuin van Noord |  Noordsingel Rotterdam

Tuin van Noord | Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - 2020
<b>Notice</b>: Undefined variable: relpost in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>116</b>

Vragen | Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met Robin Dijkgraaf - bel 010 414 8667 of mail:

Neem contact op

Samenwerkingspartners

HD kiest bewust voor interdisciplinaire samenwerking, het delen van kennis en het gezamenlijk creëren van meerwaarde. Binnen het segment Binnenstedelijk wonen werken wij structureel samen met of vanuit:

Park concepts®

Diensten voor gebruiker, gebouw en gebied.

Complementair aan de activiteiten van HD pakt Park concepts locaties aan met een combinatie van unieke diensten en services, beheer en gebruik van het vastgoed, waarbij vooral naar de vraag van de eindgebruiker wordt gekeken. De aanpak van Park concepts® ontzorgt gebruikers van werklocaties, zorgt voor een aantrekkelijk werkklimaat en een uitstraling op niveau.

 

Stepforward

Ontwikkeling een stap vooruit!

Stepforward investeert in vooruitstrevende saneringstrajecten en biedt de oplossing voor eigenaren van een woning of perceel met verontreiniging. Stepforward brengt hen daadwerkelijk een stap vooruit. Met als doel verontreinigde percelen die niet verkocht raken over te nemen, te laten saneren en vervolgens weer rendabel te verkopen of herontwikkelen. Voorop staat het vinden van een constructieve oplossing waarmee alle partijen vooruit kunnen. Met elkaar zorgen we voor een optimaal eindresultaat: schone grond en ontzorgde klanten.

 

"Gevangeniscomplex transformeert naar aantrekkelijk leefgebied"