Bedrijfshuisvesting
Werken in een functionele ruimte waar een prettige sfeer heerst

Veel mensen brengen gemiddeld bijna net zoveel uren op hun werk door als thuis. Dus is het belangrijk dat de werkruimte niet alleen een prettige atmosfeer heeft, maar ook functioneel is. Soms vraagt dat om kleine ingrepen, soms om ingrijpende verbouwingen. En soms is het zelfs beter om te verhuizen naar een nieuw gebouwd pand of een getransformeerd bestaand gebouw. Kortom, de mogelijkheden zijn talrijk. Wij helpen u om door de bomen het bos weer te zien.

Huisvestingsvragen
Samen met u gaan we op zoek naar het juiste antwoord op uw huisvestingsvragen. En omdat wij alle belangrijke disciplines op het gebied van bedrijfshuisvesting in huis hebben, kunnen wij elk vraagstuk van verschillende kanten bekijken. Dat is wel zo efficiënt. Zowel de (concept-)ontwikkelaar, de architect of de bouwmanager kunnen een huisvestingsanalyse voor u uitvoeren. Daarmee wordt duidelijk welk ruimtelijk concept het beste past bij uw dienstverlening en/of uw bedrijfsproces. Ons einddoel? Een aantrekkelijke, duurzame en functionele bedrijfshuisvesting waar mensen met veel plezier ondernemen, werken en verblijven.

Kosten
Kosten spelen natuurlijk altijd een belangrijke rol bij het verbouwen van een bedrijfspand of het realiseren van nieuwe bedrijfshuisvesting. Ook daarin kunnen wij u ondersteunen. Wij weten immers met welke kosten u in elk geval rekening moet houden. Denk aan het bouwrijp maken van een terrein, de aankleding van een gebouw, maar ook aan het betalen van heffingen en allerlei andere bijkomende kosten. Wij brengen dat samen met u in kaart. Zo weet u vooraf al met welke investeringen u tijdens het gehele traject rekening moet houden en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>72</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>72</b>

Klant cases

Dutch Flower Group

Dutch Flower Group

De Kwakel - 2018
BPA

BPA

Woerden - 2017
itsme regiokantoor Rotterdam

itsme regiokantoor Rotterdam

Rotterdam - 2014
<b>Notice</b>: Undefined variable: relpost in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/focus.tpl</b> on line <b>116</b>

Vragen | Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met Reinier Hartman - bel 010 414 8667 of mail:

Neem contact op

Samenwerkingspartners

HD kiest bewust voor interdisciplinaire samenwerking, het delen van kennis en het gezamenlijk creëren van meerwaarde. Binnen het segment Bedrijfshuisvesting werken wij structureel samen met:

Park concepts

Park concepts

Diensten voor gebruiker, gebouw en gebied

Complementair aan de activiteiten van HD pakt Park concepts® locaties aan met een combinatie van unieke diensten en services, beheer en gebruik van het vastgoed, waarbij vooral naar de vraag van de eindgebruiker wordt gekeken. De aanpak van Park concepts® ontzorgt gebruikers van werklocaties, zorgt voor een aantrekkelijk werkklimaat en een uitstraling op niveau.

 

Stepforward

Ontwikkeling een stap vooruit!

Stepforward investeert in vooruitstrevende saneringstrajecten en biedt de oplossing voor eigenaren van een woning of perceel met verontreiniging. Stepforward brengt hen daadwerkelijk een stap vooruit. Met als doel verontreinigde percelen die niet verkocht raken over te nemen, te laten saneren en vervolgens weer rendabel te verkopen of herontwikkelen. Voorop staat het vinden van een constructieve oplossing waarmee alle partijen vooruit kunnen. Met elkaar zorgen we voor een optimaal eindresultaat: schone grond en ontzorgde klanten.

 

"Nieuwbouw BPA"