Dutch Flower Group I

Focus op core business van de klant

Dutch Flower Group is wereldwijd de grootste bloemen- en plantenleverancier aan supermarkten, bouwmarkten, ketens en groothandel. Alle bedrijven onder de paraplu van Dutch Flower Group opereren zelfstandig, onder andere vanuit dit bedrijfsverzamelgebouw van 40.000 m² in Naaldwijk.

Voor deze opdrachtgever ontwikkelt en realiseert HD meerdere distributiecentra in Naaldwijk en Aalsmeer. Het centrale idee hierbij is om de groep zo betrokken mogelijk te begeleiden vanaf de eerste ideeën tot en met de ingebruikname van de nieuwbouwlocaties. En hen gedurende het gehele ontwikkel- en bouwproces zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat de opdrachtgever zich kan blijven focussen op zijn core-business. Het nieuwbouwproces start altijd met het zeer goed luisteren naar de eisen en wensen van de groep en de uiteindelijke gebruikers, in dit geval diverse bloemenexpediteurs.

Dutch Flower Group I Dutch Flower Group I Dutch Flower Group I Dutch Flower Group I Dutch Flower Group I Dutch Flower Group I Dutch Flower Group I Dutch Flower Group I Dutch Flower Group I

Projectgegevens

StatusGerealiseerd
Bouwjaar2002
LocatieMagnolia 1, Naaldwijk
OpdrachtgeverDutch Flower Group
ArchitectHD

Classificatie

Bedrijfsgebouw

Activiteiten ontwikkeling

Planontwikkeling

Activiteiten ontwerp

Ontwerp

Activiteiten advies & engineering

Bestek en tekeningen

Activiteiten projectmanagement

BouwmanagementDirectievoeringBouwtoezicht