Avalex

"sleutelklaar, uiterst functioneel én representatief"

Avalex staat voor effectieve, efficiënte en klantgerichte uitvoering van de afvalverwijdering en overige reinigingsactiviteiten in opdracht van gemeenten en bedrijven in de regio. Voor dit afvalbedrijf werkte HD aan de turn key oplevering van gemeentewerf (onderdeel van Hoornwijck), bestaande uit o.a. een milieu-eiland / afvalbrengstation, voertuigenstalling, zoutopslag, onderhoudswerkplaats, personeelsruimten en kantoorfaciliteiten.

Gemeenten die gebruik maken van het Avalex Afvalbrengstation zijn de gemeente Rijswijk, Nootdorp-Pijnacker, Leidschendam en Voorburg.

---------------------------------------

“Tijdens de bouw van de gemeentewerf Avalex hebben wij de praktische aanpak van HD als zeer professioneel ervaren. Zij beschikken over kennis van de markt en zoeken constant naar duurzame en praktische oplossingen voor onvoorziene problemen. Deze oplossingen werden steeds in samenspraak met de opdrachtgever besproken. Bovendien hielden zij het kostenaspect in het achterhoofd. Persoonlijk aandacht en doorzettingsvermogen zijn onderscheidend."

Bert Adema, voormalig adjunct directeur van Avalex (nu vastgoed manager gemeente Alphen aan den Rijn)

---------------------------------------

Avalex Avalex Avalex Avalex

Projectgegevens

StatusGerealiseerd
Bouwjaar2004
LocatieLaan van 's-Gravenmade 9, Den Haag
OpdrachtgeverAvalex
ArchitectHD

Classificatie

MaatschappelijkBedrijfsgebouwOpenbaar gebouw

Activiteiten ontwikkeling

Planontwikkeling

Activiteiten ontwerp

Ontwerp

Activiteiten advies & engineering

Bestek en tekeningen

Activiteiten projectmanagement

BouwmanagementBouwtoezicht