Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist

Zelfstandig wonen in een eigen appartement

In samenwerking met investeerder Rubens Capital Partners is een plan uitgewerkt voor de revitalisering van de gebouwen Mirtehof en de Bladerkroon. Door de veranderende zorgvraag had zorggroep Charim minder behoefte aan locaties voor zwaardere zorg. De opzet van de gebouwen uit de jaren 70 voldeed niet meer aan de behoefte in deze tijd. De kantoren op de begane grond werden niet meer gebruikt.

Door hier zelfstandige huurwoningen te realiseren, ontstaat een levendige plint. Iedere woning heeft een eigen voordeur en een eigen tuin. Wanneer nodig kan er eenvoudig thuiszorg worden afgenomen. De woningen trekken een nieuwe doelgroep aan.

De activiteit van de vitale ouderen stimuleert mensen met een grotere zorgbehoefte. De grotere differentiatie zorgt voor een gezonde dynamiek. Het restaurant en de keuken zijn opnieuw ingericht. Op de plek van de voormalige keuken zijn 8 woningen gerealiseerd met een mooi uitzicht over de bossen. 

Bekijk de website

Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist Seniorenhuisvesting Mirtehof & Bladerkroon Zeist

Projectgegevens

StatusGerealiseerd
Bouwjaar2019
LocatieMolenweg 50
ArchitectHD architecten

Classificatie

GezondheidszorgZorgTransformatieOuderenzorg

Activiteiten ontwikkeling

Planontwikkeling

Activiteiten ontwerp

Architectonisch conceptOntwerp

Activiteiten advies & engineering

Advies en procesmanagementBouwtechnisch advies

Activiteiten projectmanagement

BouwmanagementBouwtoezicht