Werken bij HD

Werken bij HD is werken in een dynamische, afwisselende, maar zeker ook veeleisende omgeving.

Bij HD proberen we elke dag het beste uit onszelf te halen. Dat leidt tot het ontwikkelen en realiseren van aansprekende vastgoedprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Momenteel hebben wij een leuke vacacture van modelleur/werkvoorbereider. 

Lijkt het je leuk om bij HD te werken als (assistent) projectmanager, projectleider, BIM-modelleur of als (assistent) ontwikkelaar? Stuur dan vrijblijvend een open sollicitatie naar info@hdgroep.nl.

modelleur/projectvoorbereider m/v

HD is in ontwikkeling! Ontwikkel jij mee?

Jouw toekomstige collega’s hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen. Het zijn allemaal mensen die beschikken over een gezonde dosis lef en ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Sterker nog, ze zoeken die uitdaging juist op! 

Dat is niet zo gek, want de vastgoedvraagstukken waar wij ons over buigen zijn zeker niet alledaags. 
Zoals de transformatie van een gevangeniscomplex naar een groene leefomgeving, het ontwikkelen van een comfortabele en kleinschalige woonomgeving waar 24-uurszorg centraal staat, het ontwerpen van mooie woontorens midden in de stad, maar ook het oplossen van allerlei bedrijfshuisvestingsvraagstukken. En alles daar tussenin en daar omheen. Bij al die projecten staan bij ons niet de muren en de vierkante meters centraal, maar de mensen die daar straks gaan wonen of werken.

Wat ga je doen bij HD? 

Binnen het multidisciplinaire team van HD worden bouwprojecten uitgewerkt van Voorlopig Ontwerp tot bouwaanvraag en bouwuitvoeringsstukken. De taken van de modelleur/projectvoorbereider bestaan uit de bouwkundige uitwerking v.w.b. techniek en tekenwerk, het afstemmen met adviseurs, zoals constructies en installaties. Het verzamelen van stukken en verzorgen van de aanvraag omgevingsvergunning. Daarnaast ondersteun je bij de calculatie met onder meer uittrekstaten en offerteaanvragen, het vervaardigen van een technische omschrijving en/of bestek en het inventariseren, opnemen van bestaande gebouwen in geval van verbouwprojecten. Bij deze werkzaamheden kun je vroegtijdig eventuele problemen onderkennen en signaleren en draag je praktisch uitvoerbare oplossingen aan. Je toetst je eigen werk aan recente wet- en regelgeving, wettelijk vastgestelde normen en richtlijnen en de tekenafspraken binnen HD.

Roots

Onze roots zijn Rotterdams, dus hard werken zit  in onze genen. Al vinden we een stukje ontspanning minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld door met elkaar te lunchen in onze gezamenlijk woonkamer, als het even kan gevolgd door een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Waarbij de beste natuurlijk altijd wint… Bij mooi weer zijn we vaak  te vinden op ons heerlijke buitenterras, voor een overleg, een lunch of onze maandelijkse borrel. Zie jij jezelf daar al zitten?

Sfeer

Onze sfeer is informeel, dus geen jasje en dasje, tenzij dat nodig is. Kansen om door te groeien zijn er bij ons volop, eigen verantwoordelijkheid weegt zwaar. Ook collegialiteit vinden we belangrijk,  want we doen het tenslotte met elkaar. Dat alles doen we voor en samen met onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers.  Pas jij hier tussen?

Onze nieuwe collega

Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding Bouwkunde (niveau 4), je hebt enkele jaren werkervaring en hebt ervaring met ArchiCad. Ervaring met Excel, Word en Powerpoint maakt het werk een stuk gemakkelijker. Je hebt kennis van het bouwbesluit en bijbehorende berekeningen, je bent probleemoplossend en hebt gevoel voor esthetiek (t.b.v. het zoeken naar bouwkundige en ontwerptechnische oplossingen).

Spreekt ons bedrijf en de vacature jou aan?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer op deze vacature door een mail met jouw motivatie en cv te sturen aan m.vanoevelen@hdgroep.nl en we gaan graag met je in gesprek om te kijken wat jij kan toevoegen aan HD. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.