Feestelijke opening tijdelijk school Parkrijk RijswijkBuiten

Kinderen verrast door een poffertjeskraam met ambachtelijke poffertjes

De nieuwbouw van Montessori Integraal Kindcentrum Parkrijk aan de Laan van `t Haantje te Rijswijk in de nieuwbouwwijk RijswijkBuiten is afgelopen december al opgeleverd. Echter, door de sluiting van de scholen konden de kinderen helaas nog niet naar de nieuwe tijdelijke school. Deze school biedt de komende 10 jaar onderdak aan Librijn Openbaar Onderwijs (Openbare Montessorischool Parkrijk) en kinderopvang De Lange Keizer (dagopvang en buitenschoolse opvang). Inmiddels is de school gelukkig in gebruik genomen en was er een mooie mogelijkheid voor een feestelijk lenteontbijt, uiteraard met inachtneming van alle coronaregels en helaas iets minder lenteweer vandaag.

Alle kinderen werden tijdens het lenteontbijt op 6 april verrast door een poffertjeskraam met ambachtelijke poffertjes. 

In opdracht van de gemeente Rijswijk is het gebouw binnen planning en budget gerealiseerd onder begeleiding van HD Groep. Firma Jan Snel verzorgde het modulaire bouwsysteem van de school met 9 leslokalen, kinderdagverblijf en sportzaal. Het binnenklimaat van de school voldoet aan het ‘Frisse scholen’-beleid.

 

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/post.tpl</b> on line <b>42</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/post.tpl</b> on line <b>42</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/post.tpl</b> on line <b>42</b>