BluePrint Automation (BPA) kiest voor ontwerp HD

Na winst binnen een ontwerpcompetitie is HD als architect geselecteerd van de nieuwe hoofdvestiging van BPA in Woerden. Afgelopen week is hiervoor de opdracht ondertekend.
 
De overtuiging van het winnende HD voorstel lag op de manier waarop in korte tijd de bedrijfsvoering is geanalyseerd en is doorgrond met als resultaat een zeer passend conceptontwerp. Concept en ontwerp bevatten een optimaal functionerend gebouw, waarbij de nadruk lag op de organisatie van de functies en het totale programma binnen het gebouw. Ook was men erg gecharmeerd van de gepresenteerde concept visie voor de uitstraling van het gebouw. HD is trots op de verkregen architectenopdracht van ontwerp tot aanbesteding voor de nieuwbouw in Woerden van dit prachtige bedrijf.
 
BluePrint Automation is wereldleider in oplossingen voor het automatisch verpakken van flexibele zakken en moeilijke verpakkingen in dozen, trays, en andere secondaire containers. Actief in ontwerp en fabricage van case packing systemen geleverd over de gehele wereld aan een grote variatie van hoofdzakelijk food industriƫn. Oplossingen voor het verpakken van o.a. frozen food, chips en snacks, pharmacie, verse producten, zoetwaren, - merendeels in flexibele verpakkingen - in de omverpakking.
 
(BluePrint Automation | www.blueprintautomation.com)

 

 

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/post.tpl</b> on line <b>42</b>