Kantoor - Jan Leentvaarlaan - Rotterdam

NOG 210 M² BESCHIKBAAR!

Moderne representatieve kantoorvilla is gelegen op het ‘Erasmuspark‘ te Rotterdam. Het park kenmerkt zich door haar kleinschalige opzet met eigentijdse villa‘s en is gelegen in de wijk Kralingen nabij de Rotterdamse Brainparken, OV knooppunt en P+R Kralingse Zoom en de op- en afritten van rijksweg A16.

Het beschikbare metrage is gelegen op de 2e verdieping. Op dit moment is er een inrichting aanwezig, welke tegen nader overeen te komen condities kan worden overgenomen. De verdieping kan tevens, in overleg, ingericht worden met verscheidene typen werkplekken voor verschillende werkzaamheden; variërend van overleggen en brainstormen tot nadenken, bellen en concentratieplekken.

Gezamenlijk gebruik van ondersteunende diensten zoals; telefoniste, secretariaat, financiële administratie en schoonmaak van gedeelde ruimten behoort tot de mogelijkheid. Het is ook mogelijk om het bedrijfsrestaurant, vergaderruimtes en receptie te delen.

Meer informatie over de verhuur is verkrijgbaar bij:

DTZ Zadelhoff
010 433 35 55
rotterdam@dtz.nl
 
Parc Makelaars
010 436 57 00
info@parc.nl
 
 
 

Commerciële ruimte in centrum Nieuwerkerk aan den IJssel - v.a. 480 m²

Het betreft de commerciële ruimte op de begane grond van appartementengebouw De Ringvaart, bestaande uit 8 lagen, gelegen aan de Doortocht in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De nog beschikbare commerciële ruimte heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 480 m² op de begane grond en ca. 180 m² op de verdieping (entresol). De ruimte beschikt over een grote hoogwaardige glazen pui aan de commerciële plint van het gebouw. De ruimte kan als winkel en / of kantoor ingezet worden.

De Ringvaart bevindt zich voor commerciële doeleinden op een aantrekkelijke plaats: zeer centraal in (hoofdgemeente van) de gemeente Zuidplas en direct in de loop vanaf het naastgelegen NS station naar het winkelcentrum De Reigerhof. De nabijheid van de N219 en de A20 zorgt voor een goede verbinding met de omliggende gemeenten en Rotterdam.

In totaal zijn er ca. 35 parkeerplaatsen beschikbaar voor de commerciële ruimte.

Meer informatie is verkrijgbaar bij:

Goud
0180 31 82 22
info@goud-bhv.nl

Van Leeuwen Makelaardij
0180 - 31 33 70
info@vanleeuwenmak.nl

Gerechtsgebouw - Noordsingel - Rotterdam

Nog beschikbaar ca. 1549 m² (van totaal 6.229 m² v.v.o.) - monumentale kantoorruimte in het voormalige gerechtsgebouw aan de Noordsingel te Rotterdam. Het pand wordt algemeen als het beste werk van de architect Metzelaar beschouwd en dateert uit het jaar 1899 en is sinds 1998 officieel een Rijksmonument. Tot 1996 zetelde hier de arrondissementsrechtbank en het kantongerecht. Het interieur van het Gerechtsgebouw kent een zeer rijke afwerking van het interieur die grotendeels nog oorspronkelijk is. Naast de voornoemde kantoorruimte zijn er parkeerplekken voor verhuur beschikbaar. Het gebouw is op dit moment in gebruik als bedrijfsverzamelgebouw.

Dit monument maakt deel uit van gebiedsontwikkeling Tuin van Noord. Voor nadere informatie zie www.tuinvannoord.nl.

Oppervlakten:
Souterrain : ca. 524,1 m²
Begane grond : ca. 259,4 m²
1e verdieping : VERHUURD
2e verdieping : ca. 765,7 m²

Meer informatie over de verhuur is verkrijgbaar via deze link en bij:

Parc Makelaars
010 436 57 00
info@parc.nl

 

 

<b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/page.tpl</b> on line <b>44</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/page.tpl</b> on line <b>44</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/page.tpl</b> on line <b>44</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/page.tpl</b> on line <b>44</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/page.tpl</b> on line <b>44</b> <b>Notice</b>: Undefined variable: title in <b>/home/hdproject/domains/hdgroep.nl/public_html/frontend/view/theme/overhd/template/cms/page.tpl</b> on line <b>44</b>

Kavel voor bedrijfshal, Charloisse Poort, Rotterdam

Nog 1465 m² beschikbaar. De ligging aan de A15 bij afslag 19 Charlois zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Het is gelegen naast de recent gerealiseerde nieuwe vestigingen van Itsme en Indu-Tools.

Maximale bouwhoogte (maximaal 12 meter hoog) is zodanig ten opzichte van de naastgelegen gebouwen dat zicht vanaf A15 een zeer goed mogelijk is. Realisatie van een bedrijfsgebouw vindt - indien gewenst - plaats op maat dankzij onze integrale aanpak. HD heeft voor de realisering van bedrijfspanden en logistieke centra alle benodigde disciplines in huis, van ontwerp, advies tot en met realisatie.

Naast het kopen van een nieuw te ontwikkelen bedrijfspand behoort de koop van de bouwkavel ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie is verkrijgbaar bij:

DTZ Zadelhoff
010 433 35 55
rotterdam@dtz.nl

Ooms Makelaars en Financieel Adviseurs
010 - 424 88 88
info@ooms.com
 
Meer informatie over bedrijventerrein Charloisse Poort is hier te vinden.