Oplevering half 2023

Een mooie mijlpaal voor het project Noordsingel 250. Onder toeziend oog van een aantal genodigden werd namelijk 9 januari 2023 met het plaatsen van het dak op het liftgebouw het hoogste punt bereikt. Bovendien werd symbolisch de eerste steen gelegd door Toon Sipkema; de zoon van Jelle Sipkema.

De bouw van het nieuwe woongebouw met 57 middeldure en dure huurwoningen is in volle gang. Naar verwachting wordt het gebouw halverwege 2023 opgeleverd. De verhuur gaat binnenkort van start via www.noordsingel250.nl. Wij zijn in opdracht van Sipkema Beheer B.V. de gedelegeerd ontwikkelaar en voeren ook het projectmanagement en bouwbegeleiding uit.  

Het project Noordsingel 250 omvat een herontwikkeling van een reeds bij Sipkema in bezit zijnde locatie aan de Noordsingel 250 t/m 290 en Heemsteestraat 3/5 te Rotterdam. Het verouderde kantoorpand en ook de appartementen zijn nog in opdracht van de vorige generatie Sipkema ontwikkeld en gebouwd. Drie generaties Sipkema dragen al sinds de jaren ’50 bij aan het verbeteren van de vastgoedportefeuille in Rotterdam. Het nieuwe complex omvat 57 middeldure en dure huurwoningen, 17 parkeerplaatsen alsmede een groot aantal fietsplaatsen op het bijbehorende terrein. Het ontwerp is van Paul de Ruiter Architects uit Amsterdam.