1BOX Self-Storage is gestart met de bouw van een nieuwe vestiging in Amsterdam. Deze nieuwe vestiging met ruim 750 units zal voorzien zijn van de modernste technologieën op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Het dient daarmee als flagshipstore voor 1BOX Self-Storage en als voorbeeld voor de branche.

Onlangs was de officiële start van de bouw op de locatie aan de Schepenbergweg 1 in Amsterdam-Zuidoost. Samen met de betrokken bouwpartners werd het glas geheven in het pand dat de komende maanden verbouwd zal worden tot een  hypermoderne self-storage vestiging.

Modernste technologieën
De flagshipstore wordt voorzien van de modernste technologieën op het gebied van self-storage. Zo maakt deze vestiging gebruik van het geavanceerde Janus Noké-systeem waarbij elke klant met een eigen app toegang krijgt tot het pand en tot zijn persoonlijke unit. Zowel zichtbare als onzichtbare camera's en bewegingssensoren zorgen ervoor dat het pand precies gemonitord kan worden.


Bouwpartners
Bij de verbouwing van het pand zijn wij betrokken als projectmanager en werken wij samen met Van Wijnen (aannemer), Vogelsang Magazijntechniek B.V. (mezzanines en boxen) en MC2 Management (project manager). De volledige verbouwing zal na de bouwvak gerealiseerd zijn. Voor de bouwvak zal er een soft-opening zijn met een eerste aantal units die 1BOX Self-Storage kan verhuren.