Werken bij HD

Werken bij HD is werken in een dynamische, afwisselende, maar zeker ook veeleisende omgeving.

Bij HD proberen we elke dag het beste uit onszelf te halen. Dat leidt tot het ontwikkelen en realiseren van aansprekende vastgoedprojecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Momenteel hebben wij onderstaande vacature. 

Lijkt het je leuk om bij HD te werken als (assistent) projectmanager, projectleider, BIM-modelleur of als (assistent) ontwikkelaar? Stuur dan vrijblijvend een open sollicitatie naar info@hdgroep.nl.

gastvrouw/assistent officemanager (1,0 FTE)

Word jij ons visitekaartje?

Ben jij een enthousiaste, gastvrije en gedreven collega die graag het visitekaartje van HD wil zijn en vind je het leuk om afwisselende werkzaamheden uit te voeren op een gezellig kantoor in Rotterdam (vlakbij metrostation Kralingse Zoom)? Dan is deze baan bij HD echt iets voor jou!

Als gastvrouw/assistent officemanager ben je het eerste aanspreekpunt van HD, zowel voor gasten als collega’s en partnerbedrijven. Jij regelt alles en vindt het leuk om ervoor te zorgen dat anderen ongestoord hun werk kunnen doen of hun overleg kunnen voeren. Alles staat voor ze klaar en zij weten dat jij een oogje in het zeil houdt. Je bent dus onze steun en toeverlaat en je ondersteunt de complete bedrijfsvoering.

Je werkzaamheden variëren van het aannemen van de telefoon, ontvangen van gasten, reserveren van vergaderruimtes, verzorging van de catering, afhandelen van in- en uitgaande post, bestellen en klaarzetten van de lunch, bestellen van kantoorartikelen, administratieve werkzaamheden, het bijhouden van het CRM-pakket en het uitvoeren van in – en externe communicatiewerkzaamheden (social media, bijhouden website, ondersteuning organisatie bijeenkomsten).

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een duizendpoot met een open/vrolijke uitstraling, die zorgt dat onze gasten hun bezoek niet 1-2-3 vergeten, die het leuk vindt om te organiseren en probleemoplossend kan denken. Die frequente bezoekers herkent en bij voorkeur weet hoe zij hun koffie drinken. Iemand die gefocust is op kwaliteit, met MS Office kan werken en die uiteraard representatief is en vloeiend Nederlands spreekt. Je hebt een afgeronde MBO opleiding en bent in het bezit van een B-rijbewijs. Je bent 5 dagen/40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

HD groep levert een bijdrage aan de wereld om ons heen door het creëren en maken van inspirerende en prettige plekken waar mensen graag willen wonen, werken, leven. Met een enthousiast en creatief team werken we aan bijzondere vastgoedprojecten die recent verschillende nominaties en een prijs hebben opgeleverd.

Momenteel staat HD vlak voor een intensieve verbouwing, die de begane grond transformeert in een huiskamersfeer met diverse overlegruimtes inclusief kantine en terras (het domein van ons visitekaartje).

Spreekt deze veelzijdige functie je aan, dan nodigen we je van harte uit om te reageren. We zijn vooral benieuwd hoe jij ons visitekaartje kan zijn. Je mag je reactie richten aan Marleen van Oevelen, HR-adviseur (m.vanoevelen@hdgroep.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.